Οπτικοακουστικές Παραγωγές | ONTIME Productions

Στην ONTIME Productions δημιουργούμε οπτικοακουστικές παραγωγές εστιάζοντας στη δημιουργικότητα, την ποιότητα & τη συνέπεια.

Προφίλ

Στην ONTIME Productions δημιουργούμε από το 2011, υψηλής ποιότητας ψηφιακές οπτικοακουστικές παραγωγές, στους τομείς του πολιτισμού, της επιστήμης, του τουρισμού, της διαφήμισης και των μέσων μαζικής επικοινωνίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα λήψης και επεξεργασίας εικόνας και ήχου. Διαθέτει επίσης Άδεια Χειριστή ΣμηΕΑ (drones) και υλοποιεί εναέριες βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφίσεις, νόμιμα και με ασφάλεια.

Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις
με Drone_

Έργα

Drone teaser
Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις
Pukka
Εταιρικά Βίντεο
Ekies treehouse restaurant
Εταιρικά βίντεο
Fab Walk. Fashion Forest Stories
Βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεις
Βιντεοσκοπήσεις Εκδηλώσεων
Live2sing teasers
Τηλεοπτικά / Διαδικτυακά σποτ
Η 24MEDIA στη Δ.Ε.Θ.
Βιντεοσκοπήσεις Εκδηλώσεων
Manhattan Queen video clip
Μουσικά video clip
Arctic Warrior
Εταιρικά video

Πελάτες

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους, με σημαντική εμπειρία και μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο, αλλά πάνω απ’ όλα, με όρεξη και ενθουσιασμό για δημιουργία.

Blog

drone plane

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε αεροπορικώς με το drone μας, είναι πώς να το μεταφέρουμε με ασφάλεια και χωρίς άγχος μέσα το αεροπλάνο. Υπάρχουν σημαντικοί κανόνες που έχουν θεσπιστεί από τις αεροπορικές εταιρείες, τους οποίους πρέπει να ακολουθήσουν οι χειριστές drone ώστε να διευκολύνουν το ταξίδι τους, αλλά και να αυξήσουν την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Είστε αρχάριος χειριστής ή έμπειρος πιλότος; Ο καθένας σας μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για το πως μπορείτε να πετάτε νόμιμα και με ασφάλεια το drone σας. Μία checklist σε 8 βήματα, η οποία είναι βασισμένη σε δημοσιεύσεις, κανόνες, προσωπικές εμπειρίες και στους κανονισμούς της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε κάθε πτήση

Η εναέρια φωτογράφηση είναι πλέον πιο προσιτή σε όλους, μιας και τα drones έχουν μπει δυναμικά στην αγορά. Eξοπλισμένα με τις κατάλληλες κάμερες μπορούν να βιντεοσκοπούν και να φωτογραφίζουν με πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και σαφώς μικρότερο κόστος, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε φωτογράφου ή παραγωγού. Χρήσιμες συμβουλές αλλά και προτάσεις για τη δημιουργία μοναδικών εναέριων φωτογραφικών λήψεων μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω blog.

Μιλούν για εμάς

Λέλα Κεσίδου

Η ομάδα της ΟΝΤΙΜΕ PRODUCTIONS «πετάει» και όχι μόνο με drones! Τους καμαρώνω από τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Είναι γρήγοροι, έξυπνοι, τελειομανείς με άρτια κατάρτιση. Βαθειά πολιτισμένοι και γενναιόδωροι, αποτυπώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά στη δουλειά τους και την «απογειώνουν»! 

Λέλα Κεσίδου
Δημοσιογράφος στο δημόσιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3
Άρις Γεροντάκης

Ευέλικτοι, ταχύτατοι, με χιούμορ, υπέροχη ματιά και αισθητική, οι άνθρωποι της OnTime Productions είναι πάντοτε μία υπέροχη συνεργασία. Κάθε δουλειά μαζί τους είναι και μία κινηματογραφική εμπειρία που σίγουρα θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό κοινό. Και το σημαντικότερο, όλη η παραγωγή γίνεται με απεριόριστο κέφι. Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί τους!

Άρις Γεροντάκης
Voice over Artist
Έφη Καρυώτη

Η συνεργασία με την ONTIME PRODUCTIONS, τον Κωστή και την Έλλη, υπήρξε άψογη σε όλα τα επίπεδα. Το αποτέλεσμα σε κάθε ανάθεση ξεπερνούσε τις αρχικές μας προσδοκίες και προσέθεσε υπεραξία στην προβολή μας ως εταιρία.

Έφη Καρυώτη
Πρόεδρος ΕΚΜΕ Α.Ε.

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!