Εταιρία

Προφίλ

Στην ONTIME Productions δημιουργούμε από το 2011, υψηλής ποιότητας ψηφιακές παραγωγές, στους τομείς του πολιτισμού, της επιστήμης, του τουρισμού, της διαφήμισης και των μέσων μαζικής επικοινωνίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους, με μεταπτυχιακές σπουδές, σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στο αντικείμενο της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων, αλλά κυρίως με όρεξη και ενθουσιασμό για δημιουργία.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας, με σημαντική ακαδημαϊκή κατάρτιση, πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, υπογράφει ψηφιακές παραγωγές, υψηλής ποιότητας, μετουσιώνοντας την έμπνευση σε κινούμενες εικόνες. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου, ενισχύεται και με επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και με εξωτερικούς συνεργάτες - καταξιωμένους επαγγελματίες, σε τομείς όπως η σκηνοθεσία, η σεναριογραφία, η δημοσιογραφική επιμέλεια, η γραφιστική,  η αφήγηση σε διάφορες γλώσσες, η διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Πιστοποιήσεις

Η ONTIME Productions, διαθέτει από τον Ιούλιο του 2017, Άδεια Χειριστή Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), μετά από πιστοποίηση από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και επαγγελματικά drones, με ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας Ultra-HD 4Κ, πιστοποιημένα και εγγεγραμμένα στην Υ.Π.Α. Παρέχει υπηρεσίες άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής, στον τομέα της εναέριας βιντεοσκόπησης - φωτογράφισης, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις καινοτόμες εφαρμογές που προσφέρουν τα ΣμηΕΑ (drones).

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!