Έλλη Παυλούδη

Έλλη Παυλούδη

Η Έλλη Παυλούδη είναι μουσικολόγος και παραγωγός οπτικοακουστικών έργων στην εταιρεία ONTIME Productions. Αποφοίτησε το 1998 από το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια φοίτησε στο “Τμήμα Μουσικών Σπουδών” της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με στόχο να γεφυρώσει τη μουσική τέχνη με τη σύγχρονη τεχνολογία, υλοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. στα “Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών”, με εξειδίκευση στην κατεύθυνση: “Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή”.

Από το 2011 δραστηριοποιείται στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων, στο πλαίσιο της ONTIME Productions, συμμετέχοντας σε όλα τα στάδια της παραγωγής ενός έργου, με εξειδίκευση στη μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια των παραγωγών.

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!