Βίντεο Τουριστικής Προβολής

Βίντεο Τουριστικής Προβολής

Στην ONTIME Productions  μπορούμε να δημιουργήσουμε, υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες οπτικοακουστικές παραγωγές ανά τουριστικό προορισμό και μορφή εναλλακτικού τουρισμού (συνεδριακό, θρησκευτικό, πολιτιστικό, θαλάσσιο, χειμερινό, αστικό), στις οποίες αποτυπώνουμε και προβάλουμε, τόσο σημεία δημοσίου ενδιαφέροντος (αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία, μουσεία, υποδομές, φυσικές ομορφιές), όσο και ιδιωτικού (ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικές εγκαταστάσεις).

Τα παραγόμενα βίντεο τουριστικής προβολής, μπορεί επίσης να είναι θεματικά, με αναφορές στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τα ήθη και έθιμα και τη γαστρονομία του τόπου, με στόχο τη χρήση τους ως ισχυρά μέσα προσέλκυσης επισκεπτών και αύξησης της προστιθέμενης αξίας του τουριστικού προορισμού.

Το οπτικοακουστικό έργο, μπορεί να ποικίλει σε περιεχόμενο, διάρκεια και μορφή, ανάλογα με τον επιδιωκόμενο στόχο, το διαθέσιμο προϋπολογισμό και τη χρήση του. Μπορεί να προσλάβει τη μορφή ενός διαφημιστικού σποτ, ενός ενημερωτικού βίντεο ή ακόμη και ενός ντοκιμαντέρ, καλύπτοντας όλα τα στάδια οργάνωσης και εκτέλεσης της παραγωγής (Προπαραγωγή, Παραγωγή, Μεταπαραγωγή).

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!