Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις

Η ONTIME Productions, παρέχει υπηρεσίες, εναέριας βιντεοσκόπησης και φωτογράφισης, με πιστοποιημένα και εγγεγραμμένα στην Υ.Π.Α. επαγγελματικά drones, εξοπλισμένα με ψηφιακή κάμερα Ultra-HD 4Κ, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις καινοτόμες εφαρμογές που προσφέρουν τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), τα γνωστά drones. Από τον Ιούλιο του 2017 εξασφάλισε, την απαιτούμενη από τη σχετική νομοθεσία, Άδεια Χειριστή ΣμηΕΑ, μετά από πιστοποίηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), με αποτέλεσμα να υλοποιεί εναέριες λήψεις, νόμιμα και με ασφάλεια.

H ONTIME Productions μέσω της υπηρεσίας εναέριας βιντεογράφησης και φωτογράφισης που παρέχει, μπορεί να αναδείξει και να προβάλει μια σειρά από τομείς δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος, σε μία ολοκληρωμένη οπτικοακουστική παραγωγή.
Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις

Ανάδειξη Πολιτιστικού και Τουριστικού προϊόντος

Με εναέριες λήψεις με drones, από φυσικές ομορφιές της χώρας, παραδοσιακούς οικισμούς, αρχαιολογικούς χώρους, οικολογικά πάρκα, αξιοθέατα και τουριστικές εγκαταστάσεις, μπορούμε να συμβάλλουμε, τόσο στη διάδοση του πολιτισμού μας, μέσω της ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, όσο και στην τουριστική ανάπτυξη, μέσω της προβολής των τουριστικών προορισμών της χώρας μας.

Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις

Παρουσίαση Εγκαταστάσεων επιχειρήσεων και ξενοδοχείων

Με στόχο την ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων, μπορούμε να αποτυπώσουμε με drones, εναέρια πλάνα από τους χώρους των εγκαταστάσεών τους, των προϊόντων τους, του εξοπλισμού τους και να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή παραγωγή για τη διαφημιστική προβολή τους στην τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις

Προβολή Αθλητικών και λοιπών εκδηλώσεων

Μέσω εναέριας βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης με drones, μπορούμε να αποτυπώσουμε με εντυπωσιακά πλάνα, να προβάλουμε και να αναδείξουμε μοναδικές στιγμές από αθλητικές εκδηλώσεις, χειμερινά ή θαλάσσια αθλήματα, καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, εμπορικές εκθέσεις, εκδηλώσεις μόδας, επιστημονικά συνέδρια.

Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις

Παρουσίαση Ιδιωτικών και Δημοσίων Τεχνικών Έργων

Με εντυπωσιακά εναέρια πλάνα, μπορούμε να αποτυπώσουμε, για λογαριασμό Δημοσίων Οργανισμών, ιδιωτικών επιχειρήσεων και κατασκευαστικών εταιρειών, ιδιωτικά και δημόσια τεχνικά έργα, όπως έργα υποδομής, κτιριακές εγκαταστάσεις, γήπεδα, γέφυρες, αυτοκινητοδρόμους, ανισόπεδους κόμβους, φράγματα κ.α. και να καταγράψουμε την εξέλιξη κατασκευής τους, σε όλα τα στάδιά της.

Εναέριες Βιντεοσκοπήσεις

Παρουσίαση Ακίνητης και κινητής περιουσίας

Με εναέριες λήψεις, υψηλής ευκρίνειας, από διάφορα υψόμετρα, μπορούμε να αναδείξουμε την ακίνητη περιουσία (κτιριακές εγκαταστάσεις, οικόπεδα, αγροτεμάχια), αλλά και λοιπά περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, ιστιοπλοϊκά ή ταχύπλοα σκάφη), με στόχο, μέσω μεσιτικών γραφείων, την προώθησή τους στην αγορά ακινήτων και σε διεθνείς εκθέσεις, προς πώληση ή ενοικίαση.

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!