Μουσικά Video Clip

Μουσικά Video Clip

Στην ONTIME Productions αναλαμβάνουμε την παραγωγή βίντεο κλιπ για την προβολή και ανάδειξη του έργου συνθετών, στιχουργών, τραγουδιστών και μουσικών σχημάτων. Το περιεχόμενό τους μπορεί να ποικίλει, ανάλογα με τη στρατηγική προώθησης και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό. Μπορεί να αφηγείται μία ιστορία, σχετική ή όχι, με το θέμα του τραγουδιού, να είναι μία καλλιτεχνική βιντεογράφηση μιας συναυλίας, συνδυασμός των δύο ή και συνδυασμός φωτογραφιών και τρισδιάστατων γραφικών.

Διαθέτουμε τα τεχνικά μέσα, τους κατάλληλους συνεργάτες και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη παραγωγή μουσικού βίντεο κλιπ (προπαραγωγή, παραγωγή, μεταπαραγωγή), υψηλών προδιαγραφών, με εντυπωσιακά εναέρια και επίγεια πλάνα και πρωτότυπες τεχνικές λήψης και επεξεργασίας εικόνας (χρωματισμοί, timelapses).

Μπορούμε να οπτικοποιήσουμε τις ιδέες σας σε ένα μουσικό βίντεο κλιπ που θα σας αντιπροσωπεύει σε στυλ και αισθητική. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα, μέσω συνεργατών μας στο χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή προβολή - προώθηση του βίντεο κλιπ σας, στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες του διαδικτύου.

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!