Κωστής Οικονομίδης

Κωστής Οικονομίδης

Ο Κωστής Οικονομίδης είναι παραγωγός οπτικοακουστικών έργων και ιδρυτής της εταιρείας ONTIME Productions.

Το 2001 αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο "Ανατόλια" και στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα “Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας” του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων στο τοπικό κανάλι "Τηλεόραση Μυτιλήνης" και ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο "Ράδιο Αίολος”, αποκτώντας εμπειρία στον τομέα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

Το 2011 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στα "Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών" με εξειδίκευση στην κατεύθυνση “Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή”, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 2017 παρακολούθησε εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης πιλότων Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) στη Σχολή UAV-Air της Μεγάλης Βρετανίας και από τον Ιούλιο του 2017 είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής χειριστών ΣμηΕΑ (drones), από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Από το 2018 συνεργάζεται με τη Σχολή Εκπαίδευσης ΣμηΕΑ “3Δ Drone Academy”, ως εκπαιδευτής και εξεταστής στις κατηγορίες UAS Pilot A, B, C & D.

Από το 2011 ίδρυσε και διευθύνει, την ONTIME Productions, με αντικείμενο την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων. Είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση όλων των φάσεων της παραγωγής ενός έργου, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!