Εταιρικά Βίντεο

Εταιρικά Βίντεο

Η ONTIME Productions μπορεί να αναλάβει την παραγωγή εταιρικών βίντεο για την ανάδειξη, την προβολή και την προώθηση διαφόρων δράσεων μιας εταιρείας.

Ειδικότερα μπορούμε να υλοποιήσουμε μια σειρά από βίντεο, για την παρουσίαση της εταιρείας σας και των εγκαταστάσεών της, του ανθρώπινου δυναμικού της, των προϊόντων η/και των υπηρεσιών της. Βίντεο για τη συμμετοχή της σε μια εμπορική έκθεση, για την εκπαίδευση του προσωπικού της, για την εκπαίδευση των πελατών της στη χρήση διαφόρων προϊόντων της, αλλά και βίντεο στο οποίο  θα αποτυπώνεται η εμπειρία τους από τη συνεργασίας σας (testimonials).

Ανάλογα με τους επιχειρηματικούς στόχους,  τη στρατηγική προβολής - προώθησης της εταιρείας και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, μπορούμε να δημιουργήσουμε για την εταιρεία σας, μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική παραγωγή, καλύπτοντας όλα τα στάδια οργάνωσης και εκτέλεσής της (Προπαραγωγή, Παραγωγή, Μεταπαραγωγή).

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!